about us

Rreth Nesh

Barcen Distribution sh.p.k eshte nje nje importues dhe eksportues me shumice te markave ushqimore globale…

export

Import & Export

Barcen Distrubution sh.p.k importon dhe eksporton nje game te produkteve markave globale te tilla si Coca Cola…

communicate

Kontakto si biznes

Nese jeni te interesuar te bashkepunoni me kompanin tone mund te na kontaktoni duke klikuar ne butonin me poshte

Disa nga markat e produkteve tona