Import & Export

Barcen Distrubution sh.p.k importon dhe eksporton nje game te gjere te produkteve dhe markave globale te tilla si Coca Cola, Pepsi, Red Bull, Ferrero, Nestle, Mondelez, Mars, P & G, Unilever… dhe shume te tjera.

Partneret tane jane kryesisht nga Europa perendimore, Europa lindore, Azia dhe Afrika.

Ne jemi te gatshem per bashkepunim fleksibel me kompanine tuaj.

Disa nga markat e produkteve tona