Barcen Distribution Sh.p.k

Barcen eshte nje importues dhe eksportues me shumice te markave ushqimore globale.
Ne kemi punuar ne kete industri per shume vite duke ndjekur prirjet me te mira ne tregun evropian.
Brenda disa viteve ne kemi fituar nje pozicion te rendesishem si nje lojtar kryesor, dhe i forte ne tregun shqipetar te pijeve dhe ushqimeve.

Aktualisht ne jemi duke zgjeruar fushen e bashkepunimit ne tregjet e huaja, ne ofrojme cmime terheqese dhe ekzekutim efikas te porosive si dhe etiketim dhe ripaketim te produkteve.
Barcen eshte nje kompani e besueshme qe i pergjigjet nevojave te klienteve te saj dhe permirson vazhdimisht cilesine e sherbimit.
Jeni te mirepritur te bashkepunoni

Disa nga markat e produkteve tona